ShippingWatch

Logistik

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Hafnia og topchef Mikael Skov måtte skrue ned for ambitionerne forud for børsnotering, men nåede i mål med aktiesalg. Tidligere BW-topchef Tina Revsbech landede nyt topjob i shipping, mens der igen er optimisme at spore hos Thorco Projects i en uge, hvor flere lagde tal frem.

Maersk har meldt svovltillæg ud på de korte kontrakter

Maersk har netop meddelt sine kunder, hvordan svovltillæggene bliver på kontrakter på op til tre måneder. Det sker efter, at rederiet har beregnet sig frem til en forskel i højsvovlsholdig fuel og lavsvovlsolie. Se hvor store tillæggene bliver på fem hovedruter.

Analytikere: Denne del af Panalpina kan DSV sælge fra igen

Fragt af letfordærvelige fødevarer, som DSV-opkøbet Panalpina har meget af, kan være sværere at tjene penge på end normal containerfragt. Så kan DSV finde på at sælge området fra igen? To analytikere giver deres vurdering inden regnskabet fredag.

CMA CGM går ind i fransk logistik-startup

Franske CMA CGM rykker videre ind i logistikfeltet med en ny investering i selskabet Wing, som står bag en platform, der lader kunder følge varer, som er købt online. Rederiets opkøb Ceva Logistics indgår partnerskab med Wing.

Clarksons ser ingen tegn på bedring i container

Maersk forventer at tjene flere penge i år, men ifølge skibsmægleren Clarksons Platou er det ikke et udtryk for en forbedring i containermarkedet. Skibsmægleren giver samtidig sit bud på, hvad Maersks næste træk bliver.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere