ShippingWatch

Logistik

DFDS-topchef vil hente vækst fra logistik-opkøb

"Vi har mulighed for at lave opkøb til flere milliarder," siger topchef i DFDS Torben Carlsen til ShippingWatch. Over de næste fire år skal rederiet hente betydelig vækst fra bl.a. opkøb i logistik, men de helt store køb må vente et par år.

Kuehne+Nagel vokser igen hurtigere end markedet

Logistikselskabet Kuehne+Nagel transporterer fortsat flere containere på vandet, når man sammenligner med tidligere. Virksomheden tjener også flere penge fra søfragten, mens særligt et andet forretningsområde er under pres.

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Blue Water kommer aldrig til salg, slog stifter Kurt Skov fast over for ShippingWatch. Også tilbageholdelsen af skibet Grace 1 (billedet), OW Bunker og en bøde til Total trak flere overskrifter i denne uge.

Racerkører bliver ny topchef i Samskip

Samskip har fundet en permanent afløser for danske Jens Holger Nielsen. Valget er faldet på en 52-årig finne, som er tidligere topchef i rederiet Containerships og har en aktiv karriere som racerkører.

Kurt Skov kommer aldrig til at sælge sit livsværk

Mens logistikbranchen er i færd med en stor konsolidering, slår 72-årige Kurt Skov fast, at Blue Water bliver på familiens hænder. Stifteren er netop igang med at overdrage ejerskabet af koncernen til sin datter.

Blue Water-stifter sætter fart under generationsskifte

Efter næsten 50 år i spidsen for Blue Water giver stifter Kurt Skov nu en stor del af selskabet videre til datteren Anne Skov. "Blue Water er mit livsværk, som jeg gerne ser videreført af familien Skov," siger han til ShippingWatch.

Logistikselskaber kæmper med regningen for brexit

Faldende indtjening betyder, at logistikselskaberne har svært ved at betale forberedelserne til det forestående brexit, konkluderer en ny rapport fra britiske Freight Transport Association. 37 pct. af selskaberne i undersøgelsen har endnu ikke taget skridt for at forberede sig.

Storkunde: Det kan være et mareridt at få priser fra rederierne

DHL, et af verdens største logistikselskaber, hilser den digitale udrulning af containerindustrien særdeles velkommen. Rederne har dog langt igen, lyder vurderingen. "Brugervenligheden og kvaliteten af disse værktøjer lever stadig ikke op til efterspørgslen."

Opkøbssultne SDK har flere selskaber i kikkerten

Der er flere opkøbsemner i kikkerten hos SDK, som senest kom ud af 2018 med stor fremgang. "Vi er hele tiden i dialog med plus ti selskaber, som ved, at vi gerne vil købe op," siger topchef Søren Gran Hansen til ShippingWatch.

Logistikselskabet SDK hæver omsætningen med 46 pct

Toplinjen steg betydeligt i 2018 for logistikselskabet SDK, der er en del af USTC. Organisk vækst og tidligere opkøb spillede ind. Også resultatet fra driften går frem, selvom konkurrencen ifølge topchef fortsat er "massiv".

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere