ShippingWatch

Logistik

OECD forudser tredobling af globalt fragtbehov i 2050

OECD forudser i en ny analyse, at behovet for fragt af varer vil være tredoblet i 2050 – hvor skibsfarten fortsat vil stå for over tre fjerdedele af transporten. Handelskrig og klimatilpasning gør det imidlertid svært at spå om fremtiden.

Maersk får lille plus i første kvartal

A.P. Møller-Maersk kommer ud af første kvartal med et overskud før skat på 2 mio. dollar. Starten på året har været god, men eskaleringen af handelskrigen kan svække containermarkedet, lyder det fra CEO Søren Skou.

CMA CGM bestiller målere til 50.000 containere

CMA CGM har bestilt trackere til at måle alt fra temperaturudsving til GPS-position på 50.000 af rederiets containere. Leverandøren er et selskab, den franske containervirksomhed selv har investeret i.

Store afskibere kalder Trumps importtold for "katastrofal"

En række af verdens største afskibere såsom Adidas og Nike kalder i et brev til USA's præsident, Donald Trump, den nye og forhøjede importtold på blandt andet fodtøj for "katastrofal" for både forbrugere, selskaber og den amerikanske økonomi.

CMA CGM beder dansker fordoble nøgleforretning i Ceva

Som ny chef for stykgods hos Ceva Logistics får Claus Svane Schmidt en nøglerolle i at opfylde den nye ejer, CMA CGM's, ambition om at hæve søfragtsforretningen betydeligt. ShippingWatch har interviewet ham om planerne.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere