ShippingWatch

Blue Water laver egen trainee-uddannelse

Blue Water Shipping starter en separat speditøruddannelse. "Der er et stigende krav til kompetencerne i dag," lyder det fra Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard.

Foto: PR-foto/Blue Water Shipping

For at få endnu bedre kandidater går Blue Water Shipping i Esbjerg sammen med Erhvervsakademi Sydvest og etablerer en seperat speditøruddannelse.

"Der er stigende krav til, hvilke kompetencer en dygtig speditør skal besidde, og for at give vores kommende trainees de bedste forudsætninger har vi besluttet at etablere vores helt egen speditøruddannelse, der er skræddersyet til branchens fremtidige behov," siger Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard i en pressemeddelelse.

100 mio kr fra A.P. Møller Fonden sikrer nyt SIMAC 

Uddannelsen kombinerer elementer fra den traditionelle speditør- og shippinguddannelse med en mere videnstung og teoretisk akademiuddannelse i international transport og logistik. De første Blue Water Shipping-trainees starter 1. september i år.

Spændende med højt fagligt niveau

Jørgen Clement, der er chef for efteruddannelsesafdelingen hos Erhvervsakademi Sydvest ser frem til samarbejdet.

"Vi har skabt en spændende uddannelse med et højt fagligt niveau, og målet er at give de enkelte trainees en attraktiv uddannelse samt hvert år at tiltrække nogle af de bedste afgangselever fra stx, hhx og htx (de gymnasiale uddannelser, red.). Det gør vi ved at specialisere og højne videns- og kompetenceniveauet i forhold til den nuværende uddannelse. Samtidig vil der være større muligheder for at bygge videre på uddannelsen senere," siger Jørgen Clement i pressemeddelelsen.

Der starter 30 nye trainees på uddannelsen 1. september.

100 mio kr fra A.P. Møller Fonden sikrer nyt SIMAC

Bjørn Højgaard: Fusion skal give ny gennemslagskraft

Rekordoptag til maritim uddannelse hvor alle får job 

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs