ShippingWatch

Blue Water laver egen trainee-uddannelse

Blue Water Shipping starter en separat speditøruddannelse. "Der er et stigende krav til kompetencerne i dag," lyder det fra Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard.

Foto: PR-foto/Blue Water Shipping

For at få endnu bedre kandidater går Blue Water Shipping i Esbjerg sammen med Erhvervsakademi Sydvest og etablerer en seperat speditøruddannelse.

"Der er stigende krav til, hvilke kompetencer en dygtig speditør skal besidde, og for at give vores kommende trainees de bedste forudsætninger har vi besluttet at etablere vores helt egen speditøruddannelse, der er skræddersyet til branchens fremtidige behov," siger Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard i en pressemeddelelse.

100 mio kr fra A.P. Møller Fonden sikrer nyt SIMAC

Uddannelsen kombinerer elementer fra den traditionelle speditør- og shippinguddannelse med en mere videnstung og teoretisk akademiuddannelse i international transport og logistik. De første Blue Water Shipping-trainees starter 1. september i år.

Spændende med højt fagligt niveau

Jørgen Clement, der er chef for efteruddannelsesafdelingen hos Erhvervsakademi Sydvest ser frem til samarbejdet.

"Vi har skabt en spændende uddannelse med et højt fagligt niveau, og målet er at give de enkelte trainees en attraktiv uddannelse samt hvert år at tiltrække nogle af de bedste afgangselever fra stx, hhx og htx (de gymnasiale uddannelser, red.). Det gør vi ved at specialisere og højne videns- og kompetenceniveauet i forhold til den nuværende uddannelse. Samtidig vil der være større muligheder for at bygge videre på uddannelsen senere," siger Jørgen Clement i pressemeddelelsen.

Der starter 30 nye trainees på uddannelsen 1. september.

100 mio kr fra A.P. Møller Fonden sikrer nyt SIMAC

Bjørn Højgaard: Fusion skal give ny gennemslagskraft

Rekordoptag til maritim uddannelse hvor alle får job

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere