ShippingWatch

SF kræver tal fra skatteministeren om statsstøtte til shipping

Hvor stor er statsstøtten til rederierne, og hvilken rolle spiller skibsfarten i dansk økonomi? Det beder SF nu skatteminister Morten Bødskov om at gøre rede for, efter ministeren har afvist at ændre støtten over for ShippingWatch.

Lisbeth Bech-Nielsen er erhvervsordfører for SF. | Foto: William Vest-Lillesøe/SF

Skatteminister Morten Bødskov (S) skal gøre rede for omfanget af Danmarks statsstøtte til rederierne og forklare, hvorfor Skatteministeriet kun kan levere usikre skøn over støtten.

Det er SF's erhvervsordfører, Lisbeth Bech-Nielsen, der har bedt skatteministeren kaste lys over statsstøtten til skibsfarten, efter Morten Bødskov i denne uge afviste over for ShippingWatch at afskaffe eller ændre rederiernes lempelige beskatning, kaldet tonnageskatten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs