ShippingWatch

Ansat i Bunker Holding-datterselskab tiltalt for korruption

En trader hos KPI Oceanconnect, som hører under Bunker Holding, er tiltalt for korruption for 191.250 dollar for at lægge ordrer hos Straits Bunkering. Den ansatte er suspenderet og afskediget, oplyser selskabet til ShippingWatch.

Søren Høll, CEO, KPI Oceanconnect | Foto: PR / KPI Bridge Oil

Antikorruptionsmyndighederne i Singapore har netop rejst tiltale mod en trader i bunkerselskabet KPI Oceanconnect, der er et datterselskab i den danske Bunker Holding-koncern.

Den 34-årige Muhammed Afzal Bin Mohammed Ekbar er den 19. oktober blevet tiltalt ved retten for tre forhold, hvor han ifølge myndighederne har overtrådt korruptionslovgivningen i Singapore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs