ShippingWatch

Shipping bidrager til fremgang hos DNB i tredje kvartal

Udlånet til shipping voksede, og det samme gjorde tilbageførslen af tidligere tab på den maritime sektor i den nordiske storbank DNB, der gik frem i tredje kvartal i forhold til samme periode i 2020.

Foto: PR/DNB

Det går bedre for norsk shipping efter coronakrisen, og det afspejler sig positivt i storbanken DNB's regnskab for tredje kvartal.

DNB kunne i tredje kvartal fortsætte tilbageførslen af tidligere tab på shippingkunder, og udlånet til den maritime sektor vokser igen efter en periode på et lavere niveau.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs