ShippingWatch

DCSA mener at kunders manglende fokus forsinker digitalisering af containermarkedet

Containerrederiernes kunder er nu så fokuseret på manglende kapacitet, at de har mindre tid til at indgå i projekter, der skal skabe fælles, digitale standarder i branchen. Vi må vente på, at de bliver klar, siger DCSA til ShippingWatch.

"Sådan som containermarkedet er i øjeblikket med pres på kapaciteten, mangel på containere og høje fragtrater, er kundernes fokus et andet," siger Thomas Bagge, direktør i DCSA. | Foto: DCSA

Digital sporing af containere og en fælles elektronisk udgave af fragtbrevet Bill of Lading er de første synlige resultater af, at verdens ni største containerrederier er gået sammen om at udvikle fælles digitale standarder for at øge gennemsigtighed og effektivitet i forsyningskæderne.

Men udviklingen, som rederierne arbejder med i sammenslutningen Digital Container Shipping Association (DCSA) er stødt på forhindringer, siger direktør Thomas Bagge i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs