ShippingWatch

Bunker Holding vil investere i forsyning af grønne brændstoffer

Bunker Holding arbejder på en grøn strategi, der skal forberede olieselskabet til en fremtid med mindre salg af olie til shipping. "Vi kigger på opkøb inden for producent- og logistik-leddet for bæredygtig energi," siger Bunker Holdings CEO til ShippingWatch.

Foto: PR-FOTO

Selv om den sorte olie stadig vil være en dominerende energikilde i årtier, forbereder verdens største bunkerselskab, Bunker Holding, sig på en grønnere fremtid med færre fossile og flere grønne brændstoffer til shipping-branchen.

Sammen med Boston Consulting Group arbejder Bunker Holding på en ny strategi, der ventes færdig i løbet af nogle måneder og skal sættes i gang i begyndelsen af 2022, siger Keld R. Demant, CEO i Bunker Holding, i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs