ShippingWatch

Transocean og Dolphin Drilling vil købe Seadrills rig-flåde i milliardhandel

Rigselskabet Transocean og Dolphin Drilling forsøger at købe boreselskabet Seadrills flåde af borerigge, skriver Finansavisen, for et bud på 1,7 mia. dollar.

Foto: PR/Seadrill

Boreselskaberne Transocean og Dolphin Drilling har givet et købstilbud på at overtage rig-flåden i Seadrill for en pris på 1,7 mia. dollar, skriver Finansavisen.

Det er ikke første gang, at Transocean og Dolpin Drilling har forsøgt at overtage rigge fra John Fredriksens økonomisk pressede boreselskab Seadrill. Det skete også tidligere i sommer, men her blev budgiverne afvist, skriver avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs