ShippingWatch

Tørlast-boom trækker Lauritzen Bulkers i plus for første gang siden 2010

I et sydende tørlastmarked har Lauritzen Bulkers udvidet flåden med ca. 40 pct. Den danske tørlastoperatør vil i år lande det første overskud siden 2010, siger topchef Niels Josefsen til ShippingWatch.

Foto: PR/J. Lauritzen

Det ser ud til, at hovedaktionæren Lauritzen Fonden omsider kan lægge mange års økonomisk hovedpine bag sig, når det gælder om at skabe indtjening i J. Lauritzens tørlastforretning i Lauritzen Bulkers.

I et sydende tørlastmarked, hvor fragtraterne er på niveauer, der ikke er set lignende i 10 år, og efterspørgslen har været rødglødende hele året, har mange tørlastrederier og operatører haft en indtjeningsfest.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs