ShippingWatch

Esvagt indgår rekordstor aftale med Totalenergies

Olieselskabet udvider samarbejdet med det vestjyske servicerederi, der får langvarige kontrakter på otte fartøjer, som skal levere langt mere end kun sikkerhedsberedskab. Aftalen forventes at skabe arbejdspladser til flere end 160 danske søfolk.

Esvagt Dana er egentlig et servicefartøj til havvindindustrien. Nu har Totalenergies chartret det til sine projekter i Nordsøen. | Foto: Esvagt

Det esbjergensiske servicerederi Esvagt lander en af de mest omfattende aftaler i selskabets 40 års eksistens. Foruden forlængelse af kontrakter på tre skibe, der primært skal arbejde på Tyra-projektet, har vestjyderne indgået aftaler med Totalenergies på yderligere fem fartøjer. Aftaler, der både er af lang varighed, og hvis arbejdsopgaver udvides markant i forhold til rederiets sædvanlige kernekompetence indenfor beredskab til havs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk droppede sin stort anlagte blockchain platform, EU blev enig om en foreløbig aftale om at få shipping ind i sit kvotehandelssystem, og tankmarkedet gør sig klar til EU’s forbud mod russisk olie. Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs