ShippingWatch

Cobham Satcom sigter mod tredobling af toplinje: "Væksten har overrasket os"

Det tidligere Thrane & Thrane, Cobham Satcom, har fået nyt liv og oplever stor vækst med nye ejere og nye markeder for satellitkommunikation. Topchef forventer omsætning på 500 mio. dollar i 2024, siger han til ShippingWatch.

Foto: Morten Fauerby

Ny teknologi skaber eksplosiv vækst i markedet for satellitkommunikation og giver uventet stor fremgang for teknologileverandøren Cobham Satcom, der sidste år blev overtaget af den amerikanske kapitalfond Advent International.

Satcom, der indtil 2012 hed Thrane & Thrane, og som nu også omfatter amerikanske Seatel i Californien, er kendt som producent af udstyr til radio- og satellitkommunikation for skibsfarten. Efter en årrække som en del af den britiske Cobham-gruppe, blev Cobham Satcom i 2020 igen en selvstændig virksomhed under amerikansk ejerskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs