ShippingWatch

Ny DFDS-rival på Den Engelske Kanal lægger ud med at sænke billetpriserne

Billetprisen for at få sejlet en bil over Dover-Calais er reduceret markant, efter at Irish Ferries onsdag åbnede en konkurrerende service i Den Engelske Kanal. Vi er ikke bekymret for priskonkurrencen, siger DFDS til ShippingWatdch.

DFDS indsætter snart en større kombineret fragt- og passagerfærge, "Côte d'Opale", på Dover-Calais. Det sker fra midten af denne måned. | Foto: PR-foto: DFDS

Priskonkurrencen bliver for alvor skærpet på Den Engelske Kanal, hvor DFDS og britiske P&O Ferries i flere år har siddet tungt på den lukrative hovedrute Dover-Calais.

Irish Ferries indledte onsdag et raid mod de to konkurrenter, da det irske færge- og fragtrederi havde premieresejlads for færgen, "Isle of Inishmore", på ruten Dover-Calais.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs