ShippingWatch

Danskflagede skibe er nr. 1 ud af 70 lande når det gælder høj sikkerhed

Skibe med dansk flag i hækken er i toppen, når det gælder overholdelse af regler for sikkerhed, sundhed og certifikater. Det fremgår af den årlige opgørelse af internationale havnestatskontroller, Paris MoU. Danmark er nr. 1 ud af 70 lande.

Når Danmark år efter år ligger højt på hvidlisterne indikerer det, at danske skibe lever op til de allerhøjeste standarder for sikkerhed og kvalitet," siger synschef i Søfartsstyrelsen, Martin John Hvid. | Foto: Foto: Søfartsstyrelsen

Skibe med Dannebrog i hækken er i international topklasse, når det gælder skibenes overholdelse af regler for sikkerhed, sundhed og certifikater.

Det fremgår af den årlige opgørelse af såkaldte internationale havnestatskontroller, Paris MoU. Danmark er nr. 1 ud af 70 lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs