ShippingWatch

Smitteramt storhavn i Kina genåbner vestlig terminal

Den vestlige terminal i en af verdens travleste containerhavne, Yantian International Container Terminals i Sydkina, ventes genåbnet den 10. juni efter at have været nedlukket et par uger på grund af et større smitteudbrud, bekræfter kilder over for ShippingWatch.

Den store containerhavn Yantian har været lukket i et par uger på grund af et tiltagende covid-19 udbrud. | Foto: Uncredited/AP/Ritzau Scanpix

En af verdens travleste containerhavne, Yantian International Container Terrminals, bliver sandsynligvis genåbnet i morgen torsdag, efter at den vestlige del af havnen har været nedlukket et par uger på grund af et større smitteudbrud med covid-19.

Det bekræfter Scan Global Logistics COO Mads Drejer og Lars Jensen, shippinganalytiker og CEO hos Vespucci Maritime uafhængigt af hinanden over for ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs