ShippingWatch

Shells CEO lover forstærket klimaindsats men vil alligevel anke klimadom

Shell-topchef Ben van Beurden vil sætte fart i olieselskabets dekarbonisering, men Shell vil fortsat anke hollandsk dom, som pålægger virksomheden at fremskynde overgangen til grøn energi. Olieindustrien er under pres for at omstille sig til bæredygtighed.

Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter sidste måneds opsigtsvækkende dom, der pålagde olieselskabet Shell at nedbringe sit CO2-udslip væsentligt hurtigere, end virksomheden selv havde planer om, lover Shells topchef nu at forstærke virksomhedens klimaindsats.

Shell meddelte ganske vist med det samme, at virksomheden forventer at anke dommen fra Haag i Holland - og det er fortsat planen ifølge Shell-CEO Ben van Beurden – men samtidig vil olieselskabet undersøge, hvordan det kan fremskynde sin indsats for nå at blive klimaneutral i 2050 i overensstemmelse med Parisaftalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs