ShippingWatch

Eitzen-familiens Christiania Shipping åbner for at deltage i fusioner

Et svagt kemikalietankmarked med for mange små aktører vil have godt af at blive samlet i nogle større enheder. "Det vil vi gerne se på," siger Axel C. Eitzen, topchef og hovedejer i Christiania Shipping til ShippingWatch.

CEO og hovedaktionær i Christiania Shipping, der gerne vil detlage i en konsolidering af kemikalietankmarkedet. | Foto: PR-foto Christiania Shipping

Den norske skibsrederfamilie Eitzen, der er hovedaktionær i Christiania Shipping, vil gerne have kickstartet en konsolidering på kemikalietankmarkedet og have rederiets 19 tankskibe til at blive en del af noget større.

"Der har været for lidt konsolidering på kemikalietank-markedet, som er præget af mange små aktører. Det vil have godt af at blive samlet i nogle større enheder. Det vil vi gerne se på," siger Axel C. Eitzen, CEO i Christiania Shipping til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs