ShippingWatch

Cosco vil købe sig ind i container-terminal i Hamborg Havn

Med en rolle som mindretalsaktionær håber kinesiske Cosco og Hamburg Hafen und Logistik (HHLA) at indlede et strategisk samarbejde, som kan sikre stabile godsmængder til Container Terminal Tollerort, som aftalen drejer sig om. Et aktiesalg til Cosco skal i givet fald godkendes af myndighederne.

Foto: PR / HHLA / DIetmar Hasenpusch

Et snarligt kinesisk medejerskab af en af Hamborgs containerterminaler kan blive resultatet af forhandlinger mellem den kinesiske shippingkoncern Cosco og Hamburg Hafen und Logistik (HHLA), som foregår i øjeblikket meddeler Cosco og HHLA.

HHLA forhandler med Cosco's havneforretning, Cosco Shipping Ports Limited (CSPL), om et strategisk medejerskab af Container Terminal Tollerort, der er en af HHLA's tre containerterminaler i Hamborg. Der vil i givet fald blive tale om et medejerskab som mindretalsaktionær til Cosco, der har base i Hongkong.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs