ShippingWatch

Semco Maritime åbner kontor i Polen

Semco Martime, der har specialiseret sig i tekniske installationer på borerigge og havvindmølleparker, åbner kontor i Polen, hvor planerne om havvindudbygning ses som en god forretningsmulighed for det danske selskab.

Foto: Semco Maritime

Hidtil har der været sat lighedstegn mellem Polen og kul, men i disse år blæser der nye vinde over det østeuropæiske land, der med store armbevægelser indenfor vind- og sol har fanget flere selskabers interesse.

Nu slår også Semco Maritime, der har specialiseret sig i tekniske installationer på borerigge og havvindmølleparker, sig ned i Polen i form af et kontor, hvor der i første omgang vil være 15-20 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs