ShippingWatch

Verdensbanken står fast på advarsel mod LNG-drevne skibe

USA's og andre landes mål om CO2-neutralitet i 2050 svækker business-casen for LNG som skibsbrændsel, siger økonom i Verdensbanken Dominik Englert i et interview med ShippingWatch. Med den accelererede klimaindsats, der sker i øjeblikket, kan tiden rinde ud for LNG i skibsfarten.

Foto: UECC

Med det voksende politiske pres for en hurtig omstilling af den globale økonomi fra fossil til bæredygtig produktion skal rederierne tænke sig om en ekstra gang, før de investerer i LNG som et overgangsbrændstof til skibe, advarede Verdensbanken i en nylig rapport om LNG som skibsbrændsel.

Siden rapporten blev offentliggjort, har politikere i mange lande forstærket indsatsen mod klimaforandringer, og med den udvikling fremstår risikoen for fejlinvesteringer i LNG-skibe nu som endnu større.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs