ShippingWatch

Kun lidt over halvdelen af supply-skibene er i arbejde

Selv om aktørerne på markedet for supply-skibe forventer stigende efterspørgsel, er udfordringerne fortsat store for rederierne. Kun lidt over halvdelen af flåden er i arbejde i første kvartal i år, viser analyse.

Foto: PR / Siem Offshore

Krisen inden for olie- og gasindustrien, der sidste år var ramt af priskrig, produktionsbegrænsninger og corona-pandemi, har sat sig hårdt i markededet for offshore support-skibe (OSV).

Selv om aktørerne på OSV-markedet forventer stigende efterspørgsel, er udfordringerne fortsat store for OSV-rederierne. Kun lidt over halvdelen af flåden er i arbejde i første kvartal i år, viser ny analyse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs