ShippingWatch

Energi-investeringer vokser for lidt til at indfri klimamål

Det internationale energiagentur, IEA, advarer om, at dette års globale investeringer i grøn energi er alt for små til at dæmme op for global opvarmning og klimaforandringer. Samtidig vokser investeringer i udvinding af olie og gas på grund af stigende oliepriser.

Foto: TOM LITTLE/AFP / AFP

Verdens investeringer i bæredygtig energi vokser støt, men ikke hurtigt nok til at opfylde Parisaftalen, der frem til 2050 skal forhindre, at menneskeskabt opvarming af kloden fører til katastrofale klimaforandringer.

Det fremgår af det internationale energiagentur IEA's årlige rapport om globale investeringer i energi, World Energy Investment 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs