ShippingWatch

CMA CGM-topchef holder fast i udskældte LNG

Topchefen i CMA CGM, verdens tredjestørste containerrederi, holder fast i rederiets betydelige investeringer og fokus på LNG som et overgangsbrændstof i skibsflåden. "Det vigtigste er at handle hurtigt", siger Rodolphe Saadé.

Topchefen i CMA CGM Rodolphe Saadé forsvarer brugen af flydende naturgas, LNG, som et overgangsbrændstof, der reducerer CO2-udledning. | Foto: PR / CMA CGM

Meningerne om flydende naturgas, LNG, som et overgangsbrændstof er mangfoldige og har været heftigt debatteret i shippingindustrien på det seneste.

Rodolphe Saadé, bestyrelsesformand og CEO i verdens tredjestørste containerrederi, franske CMA CGM, er blandt dem, der mener, at det er vigtigere at gøre noget nu end at vente.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs