ShippingWatch

Den tyske stat støtter Essberger Tankers' køb af otte LNG-drevne tankskibe

Essberger Tankers har bestilt op mod otte kemikalietankskibe, der skal sejle på LNG-dual fuel-motorer. Derfor modtager det tyske tankrederi millionstøtte fra den tyske stat, som ønsker at opbygge en LNG-infrastruktur i Tyskland.

Foto: PR foto Essberger Tankers

Det tyske kemikalietankrederi Essberger Tankers har netop bestilt op mod otte nye kemikalietankskibe, der skal sejle på LNG-dual fuel-motorer.

Valg af LNG som brændstof har udløst en millionstøtte til tankrederiet fra den tyske stat, og støtten kan løbe op i 12,6 mio. euro svarende til godt 90 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs