ShippingWatch

Eneti hænger stadig på 12 tørlastskibe og bestiller WTIV-skib til 330 mio. dollar

Amerikanske Eneti, det tidligere Scorpio Bulkers, leverer et plus i første kvartal bl.a. på grund af en opskrivning af værdien af aktier i to tørlastrederier. Eneti har stadig 12 tørlastskibe, men foretager stor investering i sit første WTIV-skib.

Foto: Scorpio Bulkers

Eneti, der i januar i år skiftede navn fra Scorpio Bulkers for at fuldende sin transformation til et vindrederi efter flere år inden for tørlast, leverer også en forvandling på regnskabets bundlinje.

I første kvartal i år kommer Eneti ud med et positivt driftsresultat (ebitda) på 36,5 mio. dollar i forhold til et dundrede underskud på 100,1 mio. dollar i samme kvartal sidste år, fremgår det af vindrederiets nys offentliggjorte kvartalsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs