ShippingWatch

Voldgiftssag bidrager med 700 mio. norske kr. til Aker Solutions' første kvartal

Den norske leverandør til offshore-branchen Aker Solutions fik en god start på 2021 med sejr i tysk voldgiftssag, der bidrager til et positivt kvartalsregnskab.

Foto: Aker Solutions

Det norske olieserviceselskab Aker Solutions, som sidste år var udsat for store strukturelle ændringer gennem fusionen med Kværner, kommer ud med et lille plus på bundlinjen efter første kvartal i år.

Det fremgår af olieserviceselskabets kvartalsmeddelelse, der også viser, at Aker Solutions fik medhold i en tysk voldgiftssag, som handler om et tidligere projekt, Nordsee Ost.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs