ShippingWatch

Columbia Shipmanagement satser på joint-venture for at få bid af nordisk offshore

Columbia Shipmanagement etablerer joint-venture selskab med norske Seatrans for at få en fod inden for kemikalietank og den nordiske energi- og offshore-sektor.

Foto: Norges Rederiforbund/Norwegian Shipowners' Association

Det tysk-cypriotiske Columbia Shipmanagement, der har flere end 380 skibe under management for en række rederier, etablerer et joint-venture med den norske skibsejer og operatør Seatrans.

Det oplyser Columbia Shipmanagement i en pressemeddelelse.

Joint-venture selskabet kommer til at hedde Stödig Ship Management og vil arbejde ud fra Seatrans' kontorer i Bergen i Norge, oplyser Columbia Shipmanagement.

"Vi anerkender den særlige ekspertise, der kræves i forbindelse med at håndtere skibe inden for kemikalietank og andre specielle skibstonnager. Stödig Ship Management har denne ekspertise, som vi kan bygge videre på sammen med eksisterende og nye kunder", siger Mark O’Neil, president og CEO i Columbia Shipmanagement i meddelelsen.

Samarbejdet "åbner også døren til de skandinaviske og nordeuropæiske offshore- og energi-sektorer", tilføjer Mark O'Neil.

Det nye joint-ventureselskab Stödig Ship Management går driftmæssigt i luften i maj måned.

Stor shipping-aktør forudser voksende politisk pres for at nå klimamål før 2050 

Ever Givens manager frygter negativ omtale efter Suez-hændelse 

Bernhard Schulte bag nyt indkøbsselskab for shipping 

Mere fra ShippingWatch

NGO-alliance: Sæt sod fra skibe på agendaen for Arktis

Topmødet om Arktis i morgen og torsdag bør sætte skibsfartens forurenning af Arktis med sodpartikler på den politiske dagsorden, opfordrer Clean Arctic Alliance. Skibssod forstærker opvarmingen og afsmeltningen af iskappen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs