ShippingWatch

CMA CGM tror på biometan som et næste skridt for udskældte LNG

Franske CMA CGM vil med en satsning på biometan til gasnettet ”fremprovokere investeringer og skala” i markedet og ser biometan som et næste skridt for LNG, siger Farid Trad, VP for Bunkering and Energy Transition i CMA til ShippingWatch.

Foto: CMA CGM - PR

Verdens tredjestørste containerrederi, franske CMA CGM, arbejder hårdt på at udvikle alternativer til fossile brændstoffer som bunkerolie og flydende naturgas, LNG.

Biometan kan ifølge CMA CGM måske blive et stærkt supplement eller en afløser for det fossile LNG, der længe har været under kritik fra flere sider. Senest Verdensbanken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs