ShippingWatch

CMA CGM holder fast i LNG trods Verdensbankens kritik

En omdiskuteret rapport fra Verdensbanken, der forkaster LNG som skibsbrændstof for at nå klimamål i 2050, får ikke franske CMA CGM til at afvige fra planer om at søsætte flere containerskibe, der sejler på LNG, siger rederiet til ShippingWatch.

Foto: PR / CMA CGM

Det franske containerrederi CMA CGM, der i disse år investerer kraftigt i nye LNG-drevne containerskibe, ændrer ikke kurs, fordi Verdensbanken i en ny rapport forkaster flydende naturgas som et brugbart brændstof til at reducere shippingindustriens CO2-udledning og nå klimamålene i 2050.

"Valget af LNG er nu en moden energiløsning set fra et industrielt synspunkt og særlig effektiv med hensyn til miljøbeskyttelse."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs