ShippingWatch

Bunkerbranchen forbereder sig på juridiske slagsmål efter 2020

De nye lavsvovlbrændstoffer vil udløse flere juridiske slagsmål, lyder forventningen i bunkerbranchen. Derfor opmander flere selskaber med advokater og folk med tung teknisk erfaring. Et af dem er danske Bunker Holding.

Foto: PR / Bunker Holding

Et af verdens største bunkerselskaber, danske Bunker Holding, forbereder sig på en byge af juridiske slagsmål, når de nye lavsvovlholdige brændstoffer rammer markedet i 2020.

Bunker Holding, som står bag Dan-Bunkering og Bunker One, har derfor opmandet deres juridiske afdeling for at tackle de jurdiske slagsmål, som bunkerselskabet forventer, når verdensflåden fremover skal sejle på helt nye brændstoffer, som måske opfører sig på uforudsete måder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs