ShippingWatch

Shipping spiller nøglerolle i at nå hele verdens klimamål

Verdens samlede klimamål bliver svære, hvis ikke umulige at nå før 2050, vurderer DNV GL. Shippingindustrien er afgørende for, at det kan lade sig gøre.

Foto: /ritzau/Marius Nyheim

Shippingindustrien skal levere langt mere energieffektive skibe i fremtiden, hvis der overhovedet skal gøres nogen forhåbninger om at nå i mål med verdens klimamål.

Sådan lyder det i DNV GL's rapport Energy Transition Outlook, der giver et bud på verdens energiforbrug i 2050, og som blev udgivet i december sidste år. Her vurderes det, at verden ikke kommer til at nå i mål med en reduktion af CO2, der lever op til klimaaftalen i Paris, der blev landet i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs