ShippingWatch

Karstensens Skibsværft vil lave stor udvidelse

Efter et år, hvor omsætningen rundede milliarden, vil Skagen-værftet Karstensens investere millioner i en udvidelse, skriver Børsen.

Der skal bygges til hos Skagen-værftet Karstensens Skibsværft, fortæller direktør Knud Degn Karstensen, der i 2016 rundede en milliard i omsætning.

Direktøren har sat gang i et projekt til 100 mio. kr. for at udvide produktionsanlæggende i havnen i Skagen, skriver Børsen.

"Vi har vækst, og det vil vi gerne blive ved med. jeg håber, vi er færdige med projektet i slutningen af 2019, og det vil give os et bedre fundament for at tage især flere reparationsopgaver ind. Reparationer udgør omkring 20 pct. af vores omsætning, men dækningsbidraget på den type opgaver er typisk lidt bedre end på nybygninger," siger Knud Degn Karstensen til Børsen.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

Netop nybygninger fylder godt i værftets ordrebog, hvor 14 skibe de næste tre år skal leveres.

I 2016 fik værftet en nettoomsætning på 1,2 mia. kr. og et overskud på 19, 4 mio. kr.

Skagen-værft runder milliardomsætning i 2016

Nordjysk værftsdirektør optaget i Blå Bog

Karstensens Skibsværft fik bedste resultat i årevis

Forsiden lige nu

Gary Vogel har ændret kursen i Eagle Bulk

Eagle Bulk Shipping er gået fra at være en tonnageudbyder til at være et reelt rederi under ledelse af Gary Vogel, der kom til fra Clipper for to et halvt år siden. Første del af forvandlingen er tæt på at være i mål, siger han til ShippingWatch.

Én alliance sidder på hovedparten af global ordrebog

Det er især medlemmerne af en af de store containeralliancer, der har bestilt nye skibe inden for det seneste halve år. Ser man på skibe på over 16.000 teu, står alliancen for 58,6 pct. af ordrerne, skriver Seaintel i en ny analyse.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere