ShippingWatch

Blue Water fortsætter Kazakhstan-eventyr med millionkontrakt

Blue Water har igen fået en kontrakt med oliekonsortiet TCO i Kazakhstan. Ordren på 50 mio. dollars kommer i forlængelse af kontrakter til en værdi af i alt 5 mia. kr.

En ny ordre har nået Esbjerg-selskabet Blue Water Shipping fra Kazakhstan.

Selskabet skal levere seks slæbebåde til at arbejde med laster af projektgods på en kanal på 75 kilometer, der leder ind til byen Prorva.

Den nye ordre har en værdi på 50 mio. dollars, og dermed bliver der ved med at komme ordrer fra oliekonsortiet TCO, som Blue Water Shipping i forvejen har aftaler for 5 mia. kr. med.

"Vi er stolte over at have fået tildelt denne kontrakt, og i Caspian Offshore Construction har vi fundet en solid og erfaren partner. Vi ser frem til samarbejdet, og vi ved, at slæbebådene er en meget vigtig del af hele logistikken i Prorva," udtaler Claus V. Laursen, Blue Waters direktør for TCO Future Growth-projektet.

De seks slæbebåde skal være nybygninger, som bliver leveret fra Damen i Holland i begyndelsen af 2018.

Blue Water sikrer sig trecifret mio-kontrakt

Blue Water Shippings indtjening på vej op

"Jeg var ikke helt tilfreds, så jeg tog et år mere"

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere