ShippingWatch

IMO's tøven på ballastvand koster hos leverandørerne

Om få uger afgør IMO, hvornår rederne skal installere systemer til rensning af ballastvand. Op til det vigtige MEPC-møde er usikkerheden blandt leverandørerne kun vokset, og norske Optimarin har allerede måttet nedjustere sine forventninger til året.

Foto: IMO

Nervøsiteten for, hvordan markedet for systemer til rensning af ballastvand kommer til at udvikle sig, stiger op til et afgørende møde, der finder sted i IMO om få uger i begyndelsen af juli.

På mødet i miljøkomiteen MEPC skal det efter planen endeligt fastlægges, hvornår rederne skal installere systemer til rensning af ballastvand. Og mens uroen blandt leverandørerne tidligere på året nok var til stede, er usikkerheden sidenhen blevet markant, fordi meget nu tyder på, at det såkaldte implementeringsskema faktisk bliver udskudt med to år. Og det har fået rederne til at holde igen med deres investeringer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs