ShippingWatch

OW Bunkers ledelse tog afstand fra Altors skattefinte

Den tidligere øverste ledelse i OW Bunker ville lægge afstand til den skattefinte, som Altor foretog for at sikre en ekstra milliongevinst. Det skriver DR.

Foto: Kasper Palsnov/Jyllands-Posten

OW Bunkers topchefer var uenige i den skattefinte, som ejeren Altor foretog sig i 2014.

Det skriver dr.dk, der tidligere på ugen afslørede, at Altor sammen med revisionsselskabet Deloitte planlagde, hvordan Altor kunne slippe for at betale skat af sit udbytte af OW Bunker og tjene ekstra millioner på investeringen.

Oplysningerne kommer fra en redegørelse fra kurator i OW Bunker Søren Halling Overgaard fra slutningen af 2015, skriver mediet.

"Medio januar 2014 anmodede en af de i selskabet kontraktstilknyttede rådgivere (…) på vegne af Jim Pedersen og Morten Skou – selskabets advokat Kromann Reumert, om at afgive en erklæring om, at Jim Pedersen og Morten Skou ikke kunne ifalde ansvar for manglende oplysninger i prospektet om størrelsen af udlodningen til Altor m.fl, værdiansættelsen af Ove Wrist & Co. A/S og værdiansættelsen af O.W. Bunker & Trading A/S, samt den eventuelle skatteforpligtelse for Wrist Marine Supplies A/S.," skriver kuratoren.

Altor ønsker ifølge DR ikke at kommentere skattesagen.

Skat: Kapitalfond bag OW Bunker misbrugte skattelovgivning

Altor vil styrke Wrist Ship Supply med "større opkøb"

Altor forsøger at hindre sagsanlæg mod sig selv efter OW Bunker-kollaps

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere