ShippingWatch

Altor vil styrke Wrist Ship Supply med "større opkøb"

Kapitalfonden Altor vil styrke Wrist Ship Supply, inden den på et tidspunkt sælger selskabet videre. Det skal blandt andet ske ved at opkøbe pressede konkurrenter, siger partner Søren Johansen til Børsen. Første opkøb kan komme i år.

Kapitalfonden Altor er klar til at stille penge til rådighed for Wrist Ship Supply, som er på udkig efter opkøb i det pressede marked.

Partner Søren Johansen siger til Børsen, at fonden vil styrke selskabet, inden den på et tidspunkt sælger det videre. Det skal blandt andet sket gennem opkøb af konkurrenter, siger han.

Wrist laver små opkøb på regionale markeder hvert år, men der arbejdes også med større opkøb, og kan vi lande ét i år og ét næste år"

Søren Johansen, partner i Altor og formand i Wrist Ship Supply, til Børsen
"Når kunderne er udfordrede, så gælder det om at forbedre sine tilbud til dem, og i et presset marked kan det at opnå større skala gennem opkøb jo være en måde, hvorpå man kan blive mere attraktiv gennmem lavere priser. Wrist laver små opkøb på regionale markeder hvert år, men der arbejdes også med større opkøb, og kan vi lande ét i år og ét næste år, så er det rigtig godt," siger han til avisen.

Altor har ejet Wrist Ship Supply i ti år. I 2016 lød bundlinjen på 60 mio. kr. Det var en tilbagegang på 45 mio. kr.

Nedgangen skyldes blandt andet, at selskabets kunder i shipping- og offshoremarkederne har skruet ned for omkostninger. Det fortalte CEO Robert Kledal til ShippingWatch i marts.

"Det er selvfølgelig en udfordring, fordi vores faktura for hver enkelt ordre bliver mindre, men vi skal stadig ned i varehuset og plukke varerne, køre dem ud til skibet og måske endda fragte varerne ud til skibet via en launch boat," sagde han.

"Og de variable udgifter falder jo ikke, blot fordi vores ordrer er blevet seks pct. mindre," lød det fra direktøren.

Wrist Ship Supply vil hæve indtjeningen betydeligt

Wrist Ship Supply bliver presset på bundlinjen

Wrist Ship Supply udvider i Hamborg

Forsiden lige nu

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere