ShippingWatch

Medie: DSV's integration af UTI vil tage 2-3 år

Intergrationen af DSV's amerikanske opkøb, logistikvirksomheden UTI, kommer til at tage nogle år, siger topchef til Børsen.

DSV's administrerende direktør, Jens Bjørn Andersen, siger til Børsen, at integrationen af nykøbet UTI Worldwide formentlig vil tage to-tre år, efter at de sydafrikanske myndigheder onsdag gav grønt lys til DSV's opkøb af UTI og dermed fjernede den sidste sten på vejen for handlen, der løber op i 9 milliarder kroner.

DSV's topchef, Jens Bjørn Andersen, fortæller til avisen, at DSV vil offentliggøre flere informationer i årsrapporten 10. februar, men at tidligere opkøb har vist, at integrationsprocessen tager to til tre år. Fokus vil fremadrettet være på integrationen af UTI, men Jens Bjørn Andersen ser det desuden som en god ide at deltage i konsolideringen af DSV's branche.

"Det vil nok være en anelse for tidligt at begynde at udtale sig om nye opkøb, men helt generelt kan jeg sige, at vores industri er utroligt fragmenteret. Nu bliver vi verdens fjerdestørste logistikkoncern, men vi sidder stadig kun på 2-3 pct. af det samlede marked," siger han til Børsen.

 

DSV lander sidste godkendelse af amerikansk opkøb

DSV-direktør: Vi skal på landkortet i Asien

Nordea: DSV kan være interessant for Maersk

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere