ShippingWatch

BHP nedjusterer skøn for jernmalmproduktion

BHP Billington har måttet justere ned for outputtet i joint venture-samarbejdet med Vale i Brasilien, efter at en brast dæmning dræbte 17 mennesker sidste år.

Verdens største mineselskab, australske BHP Billiton, justerede skønnet for jernmalm-produktionen ned, efter at selskabets joint venture med Vale i Brasilien har stoppet produktionen efter et brud på en dæmning, der dræbte mindst 17 mennesker.

Det skriver Bloomberg News.

Nu venter selskabet en jernmalmproduktion på 237 millioner ton i de 12 måneder, der slutter med udgangen af juni, mod et tidligere skøn på 247 millioner ton.

Vale nedjusterede i sidste måned sin forventning til den årlige produktion med 10 procent, oplyser Bloomberg News.

BHP-aktien falder i Australien med 3,5 procent til 14,21 australske dollars.

BHP i største nedskrivning nogensinde

Vale låner milliarder i nødfinansiering

Pressede mineselskaber må spænde bæltet ind igen

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere