ShippingWatch

Maritime leverandører henter ny chef fra europæisk rederiforening

SEA Europe, der repræsenterer Europas maritime leverandørvirksomheder, henter sin nye generalsekretær fra den europæiske rederiforening, ECSA.

SEA Europa
Foto: SEA Europa

De europæiske maritime leverandørvirksomheder samlet i organisationen SEA Europe har fundet en ny generalsekretær.

Han hedder Christophe Tytgat (foto) og bliver hentet ind fra den europæiske rederiforening ECSA, skriver SEA Europe i en meddelelse mandag.

Belgiske Christophe Tytgat afløser Douwe Cunningham, der har siddet som generalsekretær for underleverandørerne siden 2012.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Han har senest siddet som Senior Director for ECSA, ansvarlig for konkurrence, juridiske, skattemæssige og sociale anliggender for den europæiske rederiforening.

SEA Europe's formand er dansk og hedder Kjeld Dittman. Han har følgende kommentar til den nye ansættelse:

"Med Christophe Tytgat får foreningen tilført betydeligt større gennemslagskraft og omfattende erfaring med de emner, vi har på dagsorden. Vi har særligt fokus på tre mærkesager: Bedre internationale rammevilkår i retning af fair konkurrence og lige adgang til markederne, øget fokus på forskning og innovation, ikke mindst til gavn for ’first movers’ af ny teknologi, både blandt leverandører og redere, samt at fremme den gensidige anerkendelse af godkendelser hos landenes klasseselskaber, så det bliver nemmere og billigere at bringe nye produkter på markedet,” siger Kjeld Dittmann i meddelelsen.

Christophe Tytgat tiltræder sin nye stilling d. 1. marts 2016.

Danmark får europæisk toppost i maritim industri

Ny EU-strategi skal styrke de maritime underleverandører

Danske Maritime går i dialog med kineserne

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere