ShippingWatch

Medie: Leman ekspanderer i udlandet

Den familieejede danske ekspeditørvirksomhed Leman har akkumuleret overskud de seneste år, som nu bliver brugt til en satsning i de engelsktalende verdensdele ifølge Berlingske.

Den familieejede danske ekspeditørvirksomhed Leman med 650 medarbejdere og en omsætning på små to milliarder kroner er i færd med at ekspandere i udlandet ifølge Berlingske.

Leman har netop overtaget en mindre engelsk konkurrent, RSH Freight Master Limited, som har et datterselskab under sig, der opererer i Heathrow-lufthavnen ved London.

Den styrkede britiske forretning skal være med til at løfte operationerne i Nordamerika, forklarer Lemans administrerende direktør Thomas Krøyer til Berlingske.

"Den vigtigste årsag er nok ambitionen om at ekspandere på sø- og luftsegmentet i Storbritannien. Her mangler vi en lokalitet i Heathrow. RSH har de relevante licenser og nogle interessante nicher, som kan supplere vores standardprodukt. Derfor var de interessante. Derudover vil det samarbejde, vi har med vores amerikanske selskab, nyde godt af det. England udgør alt andet lige en del af det vigtige netværk over Atlanten. Vi kan gøre det endnu bedre i Nordamerika ved at være større i England, end vi er det i dag," siger han.«

DSV-topchef bruger både følelser og kynisme

Medie: DSV er også et opkøbsmål 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse - alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs