ShippingWatch

Konkurrenter ansætter OW-folk

Flere bunkerselskaber er i gang med at hyre tidligere ansatte fra OW Bunker. Dan-Bunkering er en af dem og opretter nu kontor i Aalborg - tæt på OW Bunkers tidligere hovedsæde i Nørresundby.

Foto: OW Bunker

OW Bunkers ry er blevet meget sværtet til efter selskabets kollaps, men de ansatte er stadig i høj kurs. Flere af de tidligere OW-folk er nu på vej over i nye selskaber.

Det ene er Dan-Bunkering, som har ansat fem tidligere OW Bunker-folk til et nyt kontor, som leverandøren opretter i Aalborg. Endnu er lokationen ikke fundet, fortæller CEO i Dan-Bunkering Henrik Zederkof til ShippingWatch.

"Vi er glade for at være lykkedes med at få et hold tidligere OW-ansatte i hus. Forventningen er, at de arbejder med samme gode integritet og værdier som i Dan-Bunkering. Vi har en forventning om, at de kan bidrage med nye måder at se markedet på, som Dan-Bunkering ikke har haft mulighed for tidligere," siger han.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

Dan-Bunkering forventer, at de vil ansætte flere - også fra OW Bunker - til det nye kontor i de nærmeste uger.

Også Integr8 Fuels hyrer OW Bunker ansatte - fire i alt.

"For bunkerhandelsselskaber uberørt af de nylige hændelser, har OW Bunkers kollaps skabt et antal forretningsmuligheder. Integra8 overvejer et antal af disse mluigheder og har indtil videre ansat flere nøgle eks-OW-ansatte i Asien og Mellemøsten," siger Tushar Coal, managing director i Integr8 i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Se meddelelsen her

De fire ansatte er alle bunkerhandlere og kommer fra henholdsvis OW Bunkers Singapore- og Dubai-kontorer.

Medie: OW-topfolk skjulte kæmpe-kredit

Pensionskæmper kulegraver OW Bunkers kollaps

Lars Møller ændrer DOTs vedtægter få uger før konkurs

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere