ShippingWatch

Ph.d.: Leverandører har tilpasset sig hurtigt

De danske underleverandører har netop været utroligt dygtige til at omstille sig, efter de store værfter lukkede, siger post. doc. ved CBS, Thomas Roslyng Olesen, der har skrevet ph.d. om emnet.

Fremtiden tegner slet ikke så skidt for underleverandørerne til dansk shipping. Tværtimod. Det fastslår post.doc. ved CBS Maritime, Thomas Roslyng Olesen, der forsker i maritimt entreprenørskab og mobilitet, og som har skrevet ph.d. om transformationen af den danske værftsindustri.

”Danske underleverandører er utroligt dygtige til at omstille sig og finde nye markeder, når værfterne lukker. Ser man isoleret på underleverandørernes fremtid, er jeg relativt tryg, for der er mange muligheder,” fastslår Thomas Roslyng Olesen (foto).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs