ShippingWatch

Wärtsilä: Danske visumregler synes oldnordiske

For Wärtsilä er det alfa omega at kunne sende medarbejdere til de 70 lande, hvor virksomheden arbejder. Og at det går hurtigt. "Vi oplever ingen problemer overhovedet," fortæller direktør for Wärtsilä Danmark.

Foto: Pressefoto

Fleksibilitet er et nøgleord for den maritime virksomhed Wärtsilä. For når man som en international virksomhed med godt 20.000 medarbejdere i 70 forskellige lande skal have det hele til at fungerer, så er det alfra omega at kunne flytte medarbejderne rundt uden de store hindringer som eksempelvis behandlingstid af diverse tilladelser. Det fortæller Claus Vogel, der er direktør for Wärtsilä Danmark, til ShippingWatch.

"Det er utrolig vigtigt at kunne flytte medarbejdere rundt til en given opgave inden for meget kort tid. Det er et spørgsmål om, at man kan træffe beslutninger og effektuere dem hurtigt for at udnytte muligheder i markedet," forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs