ShippingWatch

Nu tages der hul på den maritime aftale med Sydkorea

Til efteråret vil Søfartsstyrelsen gøre den nye samhandelsaftale mellem Danmark og Sydkoreas maritime industrier til mere konkret handling. "De rigtige repræsentanter fra de to lande skal mødes," hedder det .

Foto: Gorm Olesen

Sydkorea er et af verdens travleste markeder for nybygning af skibe og offshore-installationer og meget interessant for de mange danske leverandører til den maritime industri. Derfor skal der nu for alvor sættes gang i de godt halvandet år gamle samhandelsaftaler om kvalitetsskibsfart og grøn skibsteknologi, som daværende erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) fik på plads mellem Danmark og Sydkorea. Det fortæller direktør i Søfartsstyrelsen Andreas Nordseth til ShippingWatch.

”Danmark sidder med noget af verdens bedste, grønne skibsteknologi, og vi har klare interesser i at have et stærkt samarbejde med Korea og få bragt vores erhvervsliv sammen. Korea har været igennem et valg og omstruktureringer, så vi har ventet lidt, men vi sætter ind på det i efteråret,” siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs