ShippingWatch

Monjasa klar til ekstra forretning i København

Bunkervirksomheden Monjasa åbner kontor i København for at være tættere på kunder og på kommende arbejdskraft, ligesom virksomheden gerne vil kunne tilbyde en central arbejdsplads til medarbejdere i udlandet.

Foto: Monjasa

Monjasa, der har hovedkontor i Fredericia, vil nu også til København. Derfor åbner bunkervirksomheden kontor 1. september i Amaliegade i København, hvor en lang række andre shippingorganisationer også holder til. Det sker af flere grunde, forklarer CEO i Monjasa Jan Jacobsen til ShippingWatch.

"Årsagen til at vi åbner i København er, at vi både gerne vil tættere på vores kunder, der i den danske shippingverden er koncentreret om København. Samtidig har vi mange folk ude i verden, som er danske, og som har været i udlandet i en årrække, og der er det vigtigt, at vi kan tilbyde dem at komme tilbage til Danmark til en slags storbyliv. Samtidig må vi på rekrutteringssiden erkende, at kompetencerne er nemmere at få adgang til i Københavnsområdet," siger han og tilføjer, at det også er vigtigt for repræsentationen at kunne tilbyde udenlandske kunder et møde i København frem for en togrejse på fire timer til Fredericia.

Det er disse fire punkter, at Monjasa også forventer at opnå resultater på.

"Konkret forventer vi et resultat, der går på, at vi får en del dygtigere arbejdskraft, flere aftaler med kunderne, kan drage fordel af at få danskere fra udlandet hjem og få flere kunder forbi vores kontor," siger Jan Jacobsen.

Åbningen af et nyt kontor i København kommer ikke til at være en investering, der vil betyde mange minusser i årsregnskabet, forventer CEO'en.

"Det er klart, at omkostningen er, at vi får en ekstra husleje og en ekstra medarbejder, og det skal selvfølgelig gerne opvejes af ekstra forretning, men det er også vores forventning med det her kontor," siger Jan Jacobsen.

Monjasa har i forvejen kontorer i Dubai, Singapore og USA. På sigt overvejer rederiet også at åbne op i Mumbai, Athen, Shanghai, Hong Kong eller Houston.

Monjasa runder omsætning på 8,5 mia kr 

Monjasa: Derfor vil vi ind i LNG

Monjasa-udbrydere bag nyt bunker-selskab 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs