ShippingWatch

Wärtsila sælger motorer til fire offshoreskibe

Malaysiske Armada Offhsore MPSV Limited har bestilt design og motorer fra Wärtsila til fire nye offshore support-skibe. Skibene skal bygges i Kina på Fujian Mawei Shipbuilding Ltd.

Wärtsila skal levere en total løsning på fire multi-purpose platform support-skibe (MPSV'ere). Kunden er malaysiske Armada Offshore MPSV Limited, et datterselskab til Bumi Armada Berhad, der er Malaysias største ejer og operatør af offshore support-skibe, og som Wärtsila tidligere har gjort forretninger med.

De fire skibe skal fra Wärtsila have basisdesignet, motorerne, fremdrivningssystemerne og de elektriske og automatiske systemer ombord. De fire skibe skal bygges på Fujian Mawei Shipbuilding Ltd. i Kina.

"De synergi-fordele, som Wärtsila tilbyder ved at levere en omfattende og fuldt integreret pakke, herunder skibsdesign, højeffektivt fremdrivningsmekanik og state-of-the-art automatiseringssystemer, tilføjer reel værdi for kunden. Vores kompetencer som en betroet partner på udvikling totalløsnings-koncepter bliver igen fremhævet ved denne værdifulde ordre," siger Magnus Miemois, der er vice president hos Wärtsila Ship Power i Solutions-afdelingen i en pressemeddelelse.

Wärtsila lancerer banebrydende gasteknologi 

Ordrer på scrubbere ruller ind hos Alfa Laval og Wärtsila

Wärtsila åbner fabrik i Brasilien 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs