Wärtsila sælger motorer til fire offshoreskibe

Malaysiske Armada Offhsore MPSV Limited har bestilt design og motorer fra Wärtsila til fire nye offshore support-skibe. Skibene skal bygges i Kina på Fujian Mawei Shipbuilding Ltd.

Wärtsila skal levere en total løsning på fire multi-purpose platform support-skibe (MPSV'ere). Kunden er malaysiske Armada Offshore MPSV Limited, et datterselskab til Bumi Armada Berhad, der er Malaysias største ejer og operatør af offshore support-skibe, og som Wärtsila tidligere har gjort forretninger med.

De fire skibe skal fra Wärtsila have basisdesignet, motorerne, fremdrivningssystemerne og de elektriske og automatiske systemer ombord. De fire skibe skal bygges på Fujian Mawei Shipbuilding Ltd. i Kina.

"De synergi-fordele, som Wärtsila tilbyder ved at levere en omfattende og fuldt integreret pakke, herunder skibsdesign, højeffektivt fremdrivningsmekanik og state-of-the-art automatiseringssystemer, tilføjer reel værdi for kunden. Vores kompetencer som en betroet partner på udvikling totalløsnings-koncepter bliver igen fremhævet ved denne værdifulde ordre," siger Magnus Miemois, der er vice president hos Wärtsila Ship Power i Solutions-afdelingen i en pressemeddelelse.

Wärtsila lancerer banebrydende gasteknologi 

Ordrer på scrubbere ruller ind hos Alfa Laval og Wärtsila

Wärtsila åbner fabrik i Brasilien 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også