ShippingWatch

Desmi rykker produktionen til Kina

Den danske producent af pumper og ballastvandsystemer, Desmi, vil i de kommende år rykke hele produktionen til Kina og er allerede godt på vej. Det styrker fokus på markedsføring og kundeservice, fortæller koncerndirektør Henrik Sørensen til ShippingWatch.

Foto: Desmi

Hos pumpeproducenten Desmi arbejder man med langsigtede planer. Og lige nu handler det om at organisere produktionskæden lige som markedsføring og kundeservice er en væsentlig brik, fortæller koncerndirektør Henrik Sørensen til ShippingWatch.

Langsigtede planer koster også penge, hvilket regnskabet fra 2012 viste, hvor Desmi for første gang oplevede en tilbagegang sammenlignet med de seneste fem år. Det ændrer dog ikke på, at hele basisproduktionen på sigt skal ligge i Kina, hvor man allerede i dag har to fabrikker i Suzhou uden for Shanghai og samarbejder med flere underleverandører, og for at sikre forsyningen etablerede Desmi sidste år eget bronzestøberi i Xuancheng i det sydlige Kina.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs