ShippingWatch

Man Diesel & Turbo: Stort potentiale i højteknologiske overvågningssystemer

Motorleverandøren Man Diesel & Turbo ser store fremtidsperspektiver i selskabets monitoreringssystemer, der via avanceret software gør det muligt at opdage skader på skibe, og til dels reparere dem, fra land.

De avancerede monitoreringssystemer, der allerede på nuværende tidspunkt kan opdage fejl på skibe fra land, spås fra flere sider en stor fremtid. Kombineret med satellitkommunikationsudstyr giver det rederne en række nye muligheder, der både kan spare dem for masser af tid – og måske vigtigst af alt – penge på sigt. Selvom rederne endnu tøver en smule med at få pengene op af lommen, er der optimisme at spore hos motorleverandøren MAN Diesel & Turbo.

”Vi oplever allerede nu en spirende efterspørgsel fra kunderne på at få motormonitoreringssystemer integreret som en fast bestanddel af en standard motorleverance. Alle vores ME-type motorer bliver i dag leveret med al nødvendig hardware påmonteret, og der er sågar allerede defineret en ip-adresse i hver enkel motor,” siger Henrik Striboldt, Business Development Manager hos Man Turbo & Diesel, til ShippingWatch. Han ser et stort potentiale i den forholdsvis nye teknologi og forventer en markant stigende efterspørgsel i de kommende år, både hvad angår både mulighederne for fjernovervågning, rådgivning og teknisk support.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs