Subsea 7 vinder millionkontrakt for Statoil

Subsea 7 har i dag indgået aftale med Statoil om en opgave på rørlægning og undervandsinstallationer til en værdi på omkring 160 mio. USD i Oseberg Delta 2 feltet ud for Bergen i Nordsøen.

Subsea 7 har fået endnu en stor ordre. Denne gang for Statoil om rørlægning og undervandsinstallation i Oseberg Delta 2 feltet, der ligger 130 kilometer vest for Bergen i Nordsøen.

"Det er det første projekt vundet af Subsea 7's nye Olso-kontor, vi er meget stolte af at have fået denne kontrakt fra Statoil, og ser det som en påskønnelse af både vores organisations og vores nye kontors evne til at levere komplekse hurtige undervandsprojekter efter de højeste standarder. Subsea 7 ser frem til succesfuldt at levere Oseberg Delta 2-projektet på en sikker og punktlig måde," siger Bjarne L. Tofte, der er direktør for Oslo kontoret, i en pressemeddelelse.

Kontrakten for Statoil omfatter design, fabrikation og installation af to produktions-pipelines på i alt 10 kilometer, konstruktion med videre af to gasledninger på 9 kilometer, installation af to umbilicals på i alt 16 kilometer og dertil meget mere installationsarbejde, skriver Subsea 7.

Subsea 7 vinder millionkontrakt i Nordsøen

Subsea 7 vinder millionkontrakt

Subsea 7 får søkabelordre på 170 mio. dollar 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også