Container-producent vil rejse 600 mio USD

Verdens største producent af containere, CIMC, vil rejse 600 mio. dollar i amerikansk treårsobligationer for at omstrukturere selskabets gæld. Samtidig har den næststørste producent været ude og nedjustere forventningerne til resultatet for 2012.
Foto: Hyundai Merchant Marine
Foto: Hyundai Merchant Marine

China International Marine Containers (CIMC) håber at kunne rejse 600 mio. dollar i treårige obligationer i USA for at omstrukturere sin gæld. Det fremgår af en notits fra børsen i Hong Kong fra CIMC. Selskabet har underskrevet en aftale med Bank of China og Bank of America Merrill Lynch omkring transaktionen, skriver Shipping Gazette.

Samtidig har verdens næststørste producent af containere, Singamas, klaret sig skidt på børsen i Hong Kong, skriver Bloomberg. Selskabet forventer nemlig en lavere nettoindtjening for 2012 end de 136,6 mio. dollar, som selskabet tjente i 2011. Årsagen er lavere salg og overskudsgrad på grund af de økonomiske problemer i Europa og USA, skrev selskabet i en besked 28. december, hvor Singamas også vurderede, at svagheden i markedet kunne fortsætte i anden halvdel af året.

Producent: Slow steaming leder til container-efterspørgsel 

Containerproducent halverer indtjening 

Reefer-magtkamp rammer Maersk Container Industry 

MCI kan nu lægge frugt i dvale i 45 dage 

MCI i chilensk samarbejde om mere frugt til Europa 

Maersk Container: Tinglev ligger i den bedste tidszone 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også