ShippingWatch

Avis: Welltec ekspanderer i Indonesien

Milliardselskabet Welltec udvider sin forretning i Indonesien. Gamle oliefelter kan blive et forretningseventyr for Welltec, skriver Dagbladet Børsen.

Welltec har været i Indonesien i flere år og sætter nu fuld kraft på at vokse i landet, der er verdens fjerdemest folkerige. Det skriver Dagbladet Børsen.

"Fremover regner vi med, at aktiviteten vil stige med 20-30 pct. om året," siger Antonius Aji, der er landechef for Welltec i Indonesien til Børsen.

Welltecs teknologi og knowhow kan være med til at få mere ud af gamle oliefelter, som er blevet opgivet af andre operatører.

Medie: Nedtur rammer Maersk Lines Indonesien-forretning 

"Vi kan i Indonesien øge olieudvindingen med op til 15 procentpoint. Vores teknologi er afgørende for, at vi sammen med andre specialister kan øge udnyttelsesgraden markant. Det er naturligvis økonomisk særdeles attraktivt for olieselskaberne," siger Antonius Aji til Børsen og fortsætter:

"Vi er ikke det eneste selskab, der er involveret i at få mere olie ud. Men vi er et af de selskaber, som er med til det."

Welltec øger omsætningen markant i andet kvartal 

Offshore-chef: Nye lande løfter omsætningen

Avis: Welltec-milliardær tjener stort på olie 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs